Caroline Van Peteghe…

Caroline Van Peteghe…

maandag 15 december 2014 09:25
Spread the love
Caroline Van Peteghem van Vooruit: “We willen een plek zijn waar ruimte is voor actie en debat en daarom zijn we vandaag graag een locatie waar er door actievoerders verzameld wordt. Het is nodig om voorbij de discussie te stappen of staken een juiste methode is of niet. In plaats daarvan moeten we het hebben over welke samenleving we nastreven.”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!