Samenleving, België, Lokaal - Joline Warnant

Fotoreportage: ‘Wat Zonder Cultuur?’

'Wat Zonder Cultuur?' Deze vraag stelden studenten in Leuven op het Martelarenplein aan passanten op 29 november. Ze voerden actie tegen de bezuinigingen in de culturele sector. Voorbijgangers schreven op doeken hun gedachtes over wat cultuur voor hen betekent.

woensdag 3 december 2014 15:22
Spread the love

Vooral het vrije podium was in trek. Uit het niets vroegen mensen of ze er mochten optreden. “Cultuur leeft nog steeds. Het is aan ons om het weer naar buiten te laten komen”, aldus de actievoerders.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!