Radio Mukambo: Dansen in Parijs

Radio Mukambo: Dansen in Parijs

Deze week neemt Radio Mukambo je mee naar Parijs. Mukambo zal er zaterdag zijn voor een DJ-set bij L'Alimentation Générale, en we genieten ervan om ook de cd-voorstellingen van Taiwan MC (dancehall/hiphop) en Akalé Wubé (ethiojazz) mee te pikken. Taiwan MC, bekend als rapper van Chinese Man, is ook een solocarrière als raggamuffin aan het uitbouwen. Zijn 'Diskodub EP' is ons album van de week.

dinsdag 2 december 2014 16:21
Spread the love


doc

Voor hen die in België blijven, mis de concerten van Metá Metá (Afro-Braziliaans/jazz/groove) en The Herbaliser (instrumentale hiphop) niet.

CD van de week: Taiwan MC – Diskodub EP


dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!