Radio Mukambo 183: Criolo

De Braziliaanse rapper Criolo levert op ons album van de week 'Convoque Seu Buda' alweer een mooie fusie van hiphop en Braziliaanse ritmes. We luisteren naar de nieuwe single van Jah9 (reggae) en Dele Sosimi (afrobeat), evenals een nieuwe track van Le Peuple de l'Herbe die woensdag in Botanique en donderdag in De Roma (Antwerpen) zijn nieuwe album voorstelt.

maandag 17 november 2014 17:17
Spread the love

Verder kijkt Radio Mukambo uit naar de Groovalicious party deze zaterdag in La Tentation met Jo Selector uit Venezuela, net terug van een jaar in Congo, dus goed voor een mix van Afro-Latino en Congolese grooves. Er zijn vijf duotickets weg te geven voor het concert van de cumbiaband Maguaré, zaterdag in Café Congo (Kortrijk). Luister om te weten hoe je die tickets kunt winnen. Je kan de podcast downloaden op www.mukambo.be

Embed link via: www.mixcloud.com/RadioMukambo/radio-mukambo-183-rédemption-musicale/

CD van de week: Criolo – Convoque Seu Buda

Tracklist

1. Maguaré – Noche Ausente 
2. Maguaré – El Fremdeling 
3. Quantic feat. Nidia Góngora – La Plata 
4. Jah9 – Avocado 
5. Afro Social Club – Agbara 
6. Dele Sosimi – Sanctuary 
7. The Funk Ark – Man is a Monster 
8. Bando – Oruro 
9. Criolo – Duas De Cinco 
10. Bob Da Rage Sense feat. Sir Scratch & Capicua – Sem Salário Fixo 
11. Criolo – Esquiva Da Esgrima 
12. Batida – Ugali 
13. Le Peuple de l’Herbe – Mogador

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!