Update Million Mask March Brussel 5 november 2014

vrijdag 31 oktober 2014 02:57
Spread the love

Beste burgers van belgie wij zijn anonymous.

Zoals jullie konden lezen in onze vorige blog houden wij op 5 november de million mask march die door gaat op meer 400 locaties wereldwijd.

wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een update het was de bedoeling om massaal te verzamelen op de grote markt in brussel maar aangezien dat het een verboden zone is om te betogen is ondertussen duidelijk dat de grote markt ‘tricky’ is als beginpunt. Het laatste wat we willen zijn massale arrestaties en dat nog voor het goed en wel begonnen is. Allemaal samentroepen op de Grote Markt is daarom geen optie. Daarom dat we op geen enkele manier allemaal samen troepen op de grote markt.

We verspreiden ons op de grote markt zonder masker in kleine groepjes 1-2-3-4 pers. Klokslag 12 uur zetten we onze maskers op of hou hem in je hand zo dat andere deelnemers kunnen zien wie ze moeten volgen naar het muntplein dat de hoofd plaats is om te verzamelen zie foto om aan het muntplein te geraken. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=826264660757404&set=p.826264660757404&type=1&theater 

Voor wie rechtstreeks naar het muntplein wil gaan is geen probleem wie een masker heeft hou die zichtbaar zo dat andere anons zich kunnen aansluiten.

Voor wie later komt geen probleem hou de facebook pagina in het oog voor updates zo dat u zich op latere tijdstippen en locatie’s kan aansluiten. https://www.facebook.com/events/335626836609123/?ref_dashboard_filter=upcoming 

Million Mask March Video http://youtu.be/4kRZM1znKQk

Wij zijn Anonymous.

Wij zijn legioen.

wij vergeven niet.

Wij vergeten niet

Verwacht ons

take down
the paywall
steun ons nu!