Waarom geraakt De Wereld Morgen niet aan voldoende steungelden?

Waarom geraakt De Wereld Morgen niet aan voldoende steungelden?

woensdag 1 oktober 2014 09:24
Spread the love

Ik denk dat er voldoende bewuste burgers in dit land zijn die een onafhankelijke, kritische berichtgeving willen ondersteunen. Zelf wil ik daar ook bij horen, en nog regelmatig lees ik een artikel in DeWereldMorgen. Waarom ik dan gestopt ben met het ondersteunen van deze krant? Omdat ik telkens weer teleurgesteld ben door de bries die over deze webstek waait: die komt nogal dominant uit linkse hoek. Dat gaat van een zuchtje tot flagrante vooringenomenheid, alnaargelang de auteur. In opiniestukken verwacht je zoiets wel, maar als de wind steeds uit dezelfde hoek komt groeien de bomen krom: in DeWereldMorgen is de  horizon wat te rood gekleurd en vind ik een tekort aan tegengewicht in de vorm van andere strekkingen. Discussie is er natuurlijk wel in de blogs maar het niveau daarvan is erg wisselend, en dat is zacht uitgedrukt.

Mocht deze krant erin slagen meer goede auteurs aan te trekken met meer gediversifieerde standpunten, dat tegengewicht, dan ben ik meteen weer steunend lid.

take down
the paywall
steun ons nu!