Reportage, Nieuws, Milieu, Brussel -

Fotoreportage: People’s Climate March in Brussel

2700 acties in 161 landen. De ambities van de actievoerders waren niet min: de grootste klimaatactie ooit organiseren aan de vooravond van de klimaattop in New York. In Brussel betoogden tussen 1000 en 2000 mensen. In New York waren er volgens de organisatoren misschien wel 300.000 betogers.

zondag 21 september 2014 19:45
Spread the love

Als we alles op zijn beloop laten, wordt de planeet nog deze eeuw meer dan 4 graden warmer. Verschillende plaatsen worden dan onleefbaar en overal wordt het weer onvoorspeelbaarder en vernietigender. Het ziet er nu al naar uit dat 2014 het warmste jaar ooit wordt. 

Op de conferentie in Parijs van volgend jaar moeten er duidelijke en ambitieuze afspraken komen. 

take down
the paywall
steun ons nu!