Halve Neuro ft. Slongs Dievanongs (foto Els de Nil)

Sfinks Mixed 2014: laatste festivaldag

Boechout -- Sfinks Mixed was ook op zondag een topdag. Al heel vroeg stroomden de gezinnen toe om het eerste concert voor kinderen bij te wonen van Radio Oorwoud. Aziz Sahmaoui & University of Gnawa bracht een mix van Marokkaanse en Afrikaanse ritmes, The Gladiators uit Jamaica sloten af met stevige reggae. Maar de verrassende topper was wel Halve Neuro ft. Slongs Dievanongs.

vrijdag 1 augustus 2014 12:08
Spread the love

Ze kregen de concerttent stampvol en jong en oud zongen de liedjes uit volle borst mee. Niet alleen de concerttent maar ook de Praatbarak op Sfinks zat nokvol tijdens het interview met Charissa Parassiadis alias Slongs Dievanongs. 

De 78500 festivalbezoekers maakten van de tweede gratis editie van Sfinks Mixed een waar succes. 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!