200 betogers in Leuven tegen GAS-Boetes
Reportage, Nieuws, Politiek, België -

200 betogers in Leuven tegen GAS-Boetes

Er werd maandagavond in Leuven betoogd door het platform 'Leuven Gasvrij tegen de GAS-boetes'.

woensdag 30 april 2014 16:46
Spread the love

De betoging vertrok aan het Martelarenplein en trok doorheen het centrum richting het stadhuis, waar de betogers tegengehouden werden door de aanwezige politiemacht. Aan het Martelarenplein was net ook de lawaaidemonstratie tegen GAS-boetes aan de gang van een Leuvense anarchistische groep. Deze sloot zich ook aan bij de manifestatie.

De betoging was een initiatief van het Centrum Informatieve Spelen, Comac, Jong ACV, Jong ACW, Liga voor de Mensenrechten, LSP en het Masereelfonds

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!