Nieuws -

DeWereldMorgen.be zoekt stagiaire uit Nederland

Kom je uit Nederland, ben je jonger dan dertig en lijkt het je interessant om een jaar lang mee te draaien op onze redactie? Dan is onze European Voluntary Service-stage wellicht iets voor jou.

donderdag 10 april 2014 15:39
Spread the love

De beste manier om de kloof tussen een opleiding en een baan te overbruggen, is stage lopen en relevante werkervaring opdoen. GetBasic/DeWereldMorgen.be geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met de praktijk om je zo beter voor te bereiden op jouw toekomstige loopbaan. 

Wij zoeken momenteel nog twee niet-Belgische, Nederlandstalige, vrijwilligers die zich gedurende één jaar willen inzetten bij DeWereldMorgen.be. Eén jaar lang kun je je onderdompelen in de journalistiek en multimedia, zodat je het verhaal van de wereld om je heen kunt vertellen en actief kunt deelnemen aan de democratisering van de media. Je zal artikelen schrijven en reportages realiseren voor DeWereldMorgen.be.

Profiel?

Het Europees Vrijwilligerswerk (EVS) is een uitwisselingsprogramma in het kader van Youth in Action van de Europese Commissie dat de mogelijkheid voor vrijwilligerswerk biedt aan jongeren tussen de 18 en 30 jaar oud.

Contact

?Lijkt het je wat? Stuur dan een gedetailleerd cv en een motivatiebrief naar redactie@dewereldmorgen.be. De voorbereiding, zorgverzekering en woonkosten worden door het EVS-programma betaald. Daarnaast krijg je zakgeld. Ook de reiskosten worden voor het grootste deel vergoed. Meer informatie over dit programma vind je hier: http://www.youthinaction.nl/eCache/DEF/1/17/521.html.

Organisatiebeschrijving?

GetBasic is een non-profitorganisatie, deels gefinancierd door de Vlaamse regering, die alles in het werk stelt om meer mensen actief te betrekken bij het maken van (multi)media. Hiervoor werken we met een onafhankelijke nieuwssite, DeWereldMorgen.be.

Deadline sollicitatie: 20 april

EVS-project loopt van:  1 oktober 2014 – 30 september 2015

take down
the paywall
steun ons nu!