Protest tegen verkiezingsmeeting Vlaams Belang in Brussel

Aan de Grasmarkt in Brussel is het donderdagavond tot een confrontatie gekomen tussen sympathisanten van JOC (Jeunes Organisés et Combatifs), de Franstalige tegenhanger van KAJ, en Nation, een Franstalige extreemrechtse groep.

vrijdag 4 april 2014 14:10
Spread the love

Ze waren er om te protesteren tegen een meeting van het Vlaams Belang en FN in Brussel. De politie moest tussenbeide komen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!