Leden van de National Guard van de Amerikaanse staat Iowa plaatsen een omheining om een elektrische generator te beschermen tegen overstroming (foto National Guard, Iowa/IPS)
Milieu -

Mens veroorzaakt opwarming aarde

Veroorzaakt de mens de opwarming van de aarde? Veel Amerikanen denken dat het nog steeds niet bewezen is dat de mens verantwoordelijk is. In een nieuw rapport reageren wetenschappers hierop.

donderdag 20 maart 2014 15:06
Spread the love

De Amerikaanse Vereniging voor Bevordering van Wetenschap (AAAS) stelt dat 97% van de wetenschappers vinden dat wij verantwoordelijk zijn. Onder wetenschappers bestaat dus niet veel discussie meer. Door onze uitlaatgassen van auto’s en industrie warmt de aarde op.

Het is nodig dat de Amerikanen dit beseffen, zo schrijven de wetenschappers. Want de gevolgen van de opwarming zullen groot zijn. Er komen meer overstromingen, oorlogen en vluchtelingen. Het is hoog tijd om in actie te schieten.

Lees hier een langere versie van dit artikel

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!