Nieuws, België -

Vijfhonderd betogers tegen politiegeweld

Zo'n 500 mensen hebben zaterdag in Brussel betoogd tegen politiegeweld. De betoging werd georganiseerd door 'Jeunesse ouvrière chrétienne' (JOC). Volgens de organisatoren worden acht van de tien klachten bij Comité P verticaal geklasseerd. Slechts in drie zaken op de honderd komt het tot een uitspraak.

maandag 17 maart 2014 14:59
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!