Nieuws, Economie, Politiek, België -

| Fotoreportage | Actiedag tegen inperking inschakelvergoeding

ACV, ABVV en ACLVB voerden samen actie in meerdere steden van het land om de beperking van de inschakeluitkering voor schoolverlaters en jonge werkzoekenden aan de kaak te stellen. Ook in Antwerpen werd er actie gevoerd. Nabij de kantoren van VDAB en RVA werd symbolisch een opgebouwde muur met de gewraakte maatregel neergehaald.

maandag 10 maart 2014 20:44
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!