Nieuws, Politiek, Venezuela, Bolivariaanse revolutie -

Solidariteitsactie voor Bolivariaanse revolutie in Venezuela

Woensdagavond verzamelden een dertigtal mensen aan de Venezolaanse ambassade in Brussel om hun steun uit te drukken voor de Bolivariaanse revolutie in Venezuela.

donderdag 20 februari 2014 14:00
Spread the love

Er is al enkele weken sprake van een opflakkering van geweld en destabilisering in Venezuela. De actievoerders aan de ambassade in Brussel benadrukken het belang van internationale solidariteit met het Venezolaanse volk en met de (vaak jonge) betogers die er de straat op trekken om hun regering te steunen. Deze solidariteitsactie ging uit van TALM Bélgica, PC Chilien, Marcha Patriotica Bélgica, Colectivo Rodriguista en Intal America Latina.

take down
the paywall
steun ons nu!