Nieuws, Lokaal, Consumptie, Humanitaire hulpverlening, Antwerpen Occupy-Antwerp, Overconsumptie, Freecycle Antwerp -

Antwerpse Groenplaats was even “Geefplein”

Freecycle Antwerp en Occupy Antwerp organiseren maandelijks een groot geefplein waar iedereen naar believen kan komen geven en nemen. Zaterdag werd het startschot gegeven op de Groenplaats. "Het consumentisme brengt een immense voedselverspilling én afvalberg met zich mee waar wij en de aarde langzaam maar zeker onder bezwijken", zeggen de organisatoren.

zondag 9 februari 2014 17:14
Spread the love

“Heb je spullen, kleding, speelgoed, kleine meubeltjes, huisgerief enz dat weg moet, breng het naar het geefplein. Mensen die iets nodig hebben, kunnen komen uitkiezen. De spulletjes die overblijven gaan naar onze geefwinkels waar mensen die dakloos zijn, onder de armoedegrens moeten leven en/of in moeilijke omstandigheden (vluchthuizen) naartoe kunnen gaan”, aldus Freecycle Antwerp en Occupy Antwerp.

take down
the paywall
steun ons nu!