Nieuws, België -

Bedankt voor uw steun

Het team van DeWereldMorgen.be wil iedereen bedanken die tijdens onze eindejaarscampagne inging op onze oproep om ons financieel te steunen.

dinsdag 21 januari 2014 15:00
Spread the love

Op korte tijd deden zo’n 120 nieuwe steungevers/milde schenkers hun duit in het zakje, samen goed voor ruim 8500 euro.

Die gulheid zorgt ervoor dat we onze website binnenkort in een nieuw kleedje kunnen steken en dat we dit jaar weer met enkele nieuwe, boeiende projecten kunnen starten. Hartelijk dank dus, uw steun is onontbeerlijk voor het voortbestaan van onze nieuwssite.

Wie alsnog wil schenken of steungever wil worden kan dat doen via deze link. Voor giften vanaf veertig euro krijgt u een fiscaal attest. 

Het team van DeWereldMorgen.be

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!