Nieuws, Economie, België, Bond Zonder Naam, De Stobbe -

Werknemers De Stobbe pikken besparingen niet

Werknemers De Stobbe pikken besparingen niet
dinsdag 7 januari 2014 15:29

Op maandag 6 januari staakten de werknemers van het Centrum voor Integrale Gezinszorg BZN De Stobbe. De werknemers voerden actie aan het hoofdkantoor van moederorganisatie Bond Zonder Naam. Ze eisten dat het financiële wanbeleid stopt en dat de giften die Bond Zonder Naam in naam van de werkingen van De Stobbe int ook effectief bij De Stobbe terecht komen.

Met de actie forceerden de werknemers een doorbraak in een sociaal conflict dat tot dan muurvast zat. Later in de namiddag zaten de vakbondsdelegatie en de directie opnieuw rond de tafel. De voorstellen die op die vergadering besproken werden worden op donderdag 9 januari aan de werknemers van De Stobbe voorgelegd.

take down
the paywall
steun ons nu!