Lichtfestival maakt Brusselse haven mooi
Reportage, Nieuws, België, Brussel, Haven, Kanaalzone, Brussel, Akenkaai, Lichtfestival Brussel, Brussels Lichtfestival, Haven van Brussel, Kanaal, Sainctelettesquare -

Lichtfestival maakt Brusselse haven mooi

Een lasershow boven het kanaal, een schip dat vuurpijlen de lucht in schiet en een lichtgevende toren van Pisa. Dat kun je zien tijdens het Brussels Lichtfestival. Deze dagen is de rauwe stadshaven ‘s avonds voor even een sprookjesachtige omgeving. Wij gingen kijken en genoten van het spektakel.

donderdag 31 oktober 2013 23:19
Spread the love

Een lichtgevende toren van Pisa verwelkomt de bezoekers.

Boven het kanaal zie je een lasershow.

Een vuurwerkboot vaart ‘s avonds door de haven.

Een lichtinstallatie is op een gebouw geprojecteerd.

Kunstenaars maken performances met licht.

De stripmuur in de haven is ook belicht.

Een luster hangt aan een oude hijskraan.

Benieuwd naar meer? Ga dan naar het Sainctelettesquare in Brussel.

Het Brussels Light Festival loopt nog tot en met zondag 3 november 2013 iedere dag van 18 tot 23 uur. Dit vindt plaats aan de Akenkaai in de Brusselse haven. Je komt er per trein (Noordstation), per metro (station IJzer) of per tram (halte IJzer). De toegang is gratis. Voor meer info: klik hier.

Het Brussels Light Festival is een organisatie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Brussel Mobiliteit.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!