Verslag, Nieuws, Economie, Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, BAM-tracé, Verkeersinfarct, MER-rapport -

Spook van de ring terug in Antwerpen?

Terwijl het verkeer op de Antwerpse ring zich steeds meer vastrijdt, wordt het MER-rapport beslissend in een definitief besluit inzake het sluiten van de ring R1. Ademloos nodigde stRaten-generaal en andere sprekers uit in zaal Horta om inzicht en perspectief te bieden.

maandag 21 oktober 2013 11:30
Spread the love

Heeft ‘weeral zo’n avond over BAM en Meccano’ nog zin? Gezien de talrijke opkomst is het thema nog steeds levend. Als niemand er op toeziet en alternatieven biedt dan doen de overheid en de bedrijfswereld wat hen zint zonder de gezondheid en leefbaarheid voor de modale burger na te streven. Een aantal gastsprekers lichtten met presentaties de problemen toe en reikten tevens oplossingen aan.

take down
the paywall
steun ons nu!