Verslag, Nieuws, Economie, Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, BAM-tracé, Verkeersinfarct, MER-rapport -

Spook van de ring terug in Antwerpen?

Terwijl het verkeer op de Antwerpse ring zich steeds meer vastrijdt, wordt het MER-rapport beslissend in een definitief besluit inzake het sluiten van de ring R1. Ademloos nodigde stRaten-generaal en andere sprekers uit in zaal Horta om inzicht en perspectief te bieden.

maandag 21 oktober 2013 11:30
Spread the love

Heeft ‘weeral zo’n avond over BAM en Meccano’ nog zin? Gezien de talrijke opkomst is het thema nog steeds levend. Als niemand er op toeziet en alternatieven biedt dan doen de overheid en de bedrijfswereld wat hen zint zonder de gezondheid en leefbaarheid voor de modale burger na te streven. Een aantal gastsprekers lichtten met presentaties de problemen toe en reikten tevens oplossingen aan.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!