Samenleving, Brussel, Armoede, Lokaal, Brussel, Netwerk tegen Armoede -

Netwerk tegen Armoede in actie in Brussel

BRUSSEL - Het Netwerk tegen Armoede hield op zondag 13 oktober een actie in Brussel naar aanleiding van de Internationale dag tegen Armoede. De actiedag staat dit jaar in het teken van uitkering. Het Netwerk vraagt de verhoging van de uitkeringen tot boven de armoedegrens.

maandag 14 oktober 2013 13:00
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!