Reportage, Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Street art, DayOne, Wijk Luchtbal, Graffiti als kunstvorm, Graffitikunstenaars, Steve Locatelli -

Day One-festival brengt kleur in Antwerpse wijk Luchtbal

ANTWERPEN - De wijk Luchtbal is tot zondag 6 oktober (en waarschijnlijk nog lang daarna), de kleurrijkste onder de stadswijken. Meer dan vijftien (inter)nationale kunstenaars hebben er immers gedurende een week verschillende gebouwen gebruikt om hun eigenzinnige muurschilderkunst te tonen aan het publiek.

zondag 6 oktober 2013 19:40
Spread the love

Onder meer het station, het cultuurcentrum, drie scholen, enkele garages en woonblokken, werden door de graffiti-artiesten onder handen genomen.

Voor de kinderen was er minigolf en voor de beginners een workshop. Day One is een organisatie van Street Art Belgium, cultuurcentrum Luchtbal en programma’s voor Stad in Verandering.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!