Fiscaal voordeel met DeWereldMorgen.be
Nieuws, Dewereldmorgen.be, Fiscaal attest, Giften -

Fiscaal voordeel met DeWereldMorgen.be

Uw steun is meer dan ooit nodig om een onafhankelijk en niet-commercieel medium een duwtje in de rug te geven. DeWereldMorgen.be steunen, wordt nu ook fiscaal aftrekbaar. Met een fiscaal attest kunt u het bedrag van uw gift aftrekken van uw totaal belastbare netto-inkomen.

vrijdag 27 september 2013 09:35
Spread the love
Goed nieuws voor onze steungevers:

DeWereldMorgen.be kreeg van het ministerie van Financiën een erkenning om voor giften van minstens 40 euro een fiscaal attest af te leveren. Dat attest kunt u bij uw belastingaangifte voegen en het bedrag van uw gift wordt dan in mindering gebracht van uw belastbaar inkomen.

Vraag een fiscaal attest aan =>

Word steungever =>

take down
the paywall
steun ons nu!