Reportage, Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Antwerpen studentenstad, Studay 2013, Academiejaar 1013-2014 -

Feesteditie StuDay lokt 21.000 jongeren

ANTWERPEN - De tiende editie van StuDay 2013, het grootste studentenevenement in Antwerpen, vond donderdag 26 september plaats op het Eilandje. Onder een stralende herfstzon genoten de studenten van een feestelijke start van het nieuwe academiejaar. Traditiegetrouw was er weer een massaal aanbod van livemuziek, sport, info, lounge en cultuur.

vrijdag 27 september 2013 15:25
Spread the love

Na de officiële academische opening verwelkomde Antwerpen Studentenstad opnieuw tienduizenden studenten op het evenement StuDay, dat dit jaar zijn tiende editie vierde.

Traditiegetrouw heet StuDay de studenten gratis welkom en maakt hen wegwijs in de stad. Ondertussen kiezen meer dan 44.000 studenten voor Antwerpen als stad voor hun hogere studie. Dit maakt Antwerpen opnieuw de snelst groeiende en op één na grootste studentenstad van Vlaanderen.

take down
the paywall
steun ons nu!