Reportage, Milieu, Lokaal, Ademloos, Fijn stof, Antwerpen, PvdA, SOS Zurenborg, Theater FroeFroe -

Frisse lucht waait door Albertpark

ANTWERPEN - In een kleine groene stadsoase verzamelden zich zondag burgerbewegingen en sympathisanten om te ijveren voor schonere stadslucht. Een kleine, gezellige bijeenkomst waarbij Ademloos en de Vrienden van het Albertpark zorgden voor een picknick, terwijl de kinderen zich met Theater FroeFroe en hun gekke paardenmolen konden vermaken.

dinsdag 17 september 2013 13:35
Spread the love

Het almaar toenemende verkeer in de stad is schadelijk voor de inwoners en bezoekers. De drukte leidt tot onveilige verkeerssituaties, bomen moeten wijken voor parkeerplaatsen en als belangrijkste factor is er nog het fijne stof dat door het autoverkeer van de stadslucht een gezondheidsrisico maakt.

take down
the paywall
steun ons nu!