Nieuws -

Mídia Ninja reporters ongerust over Braziliaanse nationale feestdag

Mídia Ninja reporters ongerust over Braziliaanse nationale feestdag

Rio de Janeiro, 5 september - Aan het woord is Thiago van Mídia Ninja. Deze alternatieve nieuwsdienst oogst applaus van de manifestanten en slaag van de politie. Net het omgekeerde van de Braziliaanse media-kolos O Globo.

vrijdag 6 september 2013 03:23

Ninja vertolkt het standpunt van de gewone Brazilianen. Zijn reporters brengen live-verslagen met streaming video van op straat. Wij waren bij hun tweede DebateTV, over de erbarmelijke gezondheidszorg in Brazilië, en hoorden dat Ninja ongerust is over 7 september : de nationale feestdag, traditioneel een conservatieve bedoening, maar dit keer wordt voor nieuwe sociaal protest gemobilizeerd.
Deze reportage is deel van de reeks ‘De activist, van hindermacht naar ontwikkelkracht’ gerealiseerd met de steun van het Fonds Pascal Decroos voor Bijzondere Journalistiek

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!