Nieuws -

Mídia Ninja reporters ongerust over Braziliaanse nationale feestdag

Mídia Ninja reporters ongerust over Braziliaanse nationale feestdag

Rio de Janeiro, 5 september - Aan het woord is Thiago van Mídia Ninja. Deze alternatieve nieuwsdienst oogst applaus van de manifestanten en slaag van de politie. Net het omgekeerde van de Braziliaanse media-kolos O Globo.

vrijdag 6 september 2013 03:23

Ninja vertolkt het standpunt van de gewone Brazilianen. Zijn reporters brengen live-verslagen met streaming video van op straat. Wij waren bij hun tweede DebateTV, over de erbarmelijke gezondheidszorg in Brazilië, en hoorden dat Ninja ongerust is over 7 september : de nationale feestdag, traditioneel een conservatieve bedoening, maar dit keer wordt voor nieuwe sociaal protest gemobilizeerd.
Deze reportage is deel van de reeks ‘De activist, van hindermacht naar ontwikkelkracht’ gerealiseerd met de steun van het Fonds Pascal Decroos voor Bijzondere Journalistiek

take down
the paywall
steun ons nu!