Nieuws, Cultuur, België, Lokaal -

Sfinks Mixed van start: DeWereldMorgen.be is er weer bij

Sfinks Mixed van start: DeWereldMorgen.be is er weer bij
vrijdag 26 juli 2013 09:08

The Paradise Bangkok Molam International Band had op donderdag 25 juli de eer om het Sfinks Mixed festival te openen: dat deden ze met traditionele Thaise Molam-instrumenten zoals de phin en de khen. De groep uit Thailand werd gevolgd door Dakhabrakha uit Oekraïne, hiphoptalent Akua Naru en Che Sudaka, een groep wier leden zijn begonnen als straatmuzikanten in Barcelona. DJ’s Buscemi en Daniel Haaksman sloten de avond af.

DeWereldMorgen.be is vier dagen lang aanwezig op Sfinks Mixed. Volg de website voor kleurrijke fotoverslagen, video’s en interessante interviews met de artiesten.

take down
the paywall
steun ons nu!