Nieuws, België -

Mis de zomerblogs niet

Traditiegetrouw kan u in juli en augustus bij ons de zomerblogs lezen van de studiediensten van de vakbonden. Op basis van cijfers en onderzoeken laten ze hun licht schijnen op actuele thema's, op het voorbije schooljaar, of op thema's die de actualiteit niet haalden maar desondanks de nodige aandacht verdienen.

vrijdag 19 juli 2013 14:41

Terwijl politiek België geniet van het zomerreces en heel wat mensen een versnelling of twee lager schakelen, maken de studiediensten van de twee grote vakbonden ACV en ABVV gebruik van deze periode om op onze site hun licht te laten schijnen op actuele of minder actuele feiten.

Wil je meer weten over mini-jobs, je rechten als jobstudent, de Europese crisis, de sociale zekerheid, de minimumlonen, hoe het juist zit met het compromis arbeiders-bedienden, of met de vergelijking van buitenlandse socio-economische modellen met de onze? Lees het allemaal op de zomerblogs.

Zomerblog ACV: https://www.dewereldmorgen.be/people/acv-zomerblog

Zomerblog ABVV: https://www.dewereldmorgen.be/people/abvv-blog

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!