Verslag, Nieuws, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Festivals, Zomer van Antwerpen., Martin Solveig, Deejays, Electronische muziek -

Summerfestival lokt 60.000 bezoekers

Het Antwerps Summerfestival 2013 van zaterdag 29 en zondag 30 juni vond plaats op het Nieuw-Zuid. Het is de eerste tweedaagse editie van het dance-event, dat internationale kleppers uit de elektronische muziekscene zoals Martin Solveig wist te strikken. Summerfestival is 'The best way to start your summer!'

maandag 1 juli 2013 13:39
Spread the love

Meer dan 100 deejays draaiden op 8 podia het beste uit dance, urban, electro en de harde stijlen. De weergoden waren het festival goed gezind! Het evenement brak dan ook een nieuw bezoekersrecord. Bijna 60.000 dance-fanaten zakten af naar de Antwerpse Ledeganckkaai. Het weer was een week voor het festival wel erg wispelturig, maar de extra tenten en shelters die werden bijgezet, bleken uiteindelijk niet nodig. Ook zondag was het weer fantastisch en de zomer is zo wel degelijk ingezet. Het festival had dit jaar ook een camping, die zo’n 14.000 bezoekers telde. Let the summer begin!
 

take down
the paywall
steun ons nu!