‘Wij’ moeten toch echt iets doen aan Syrië, niet?

‘Wij’ moeten toch echt iets doen aan Syrië, niet?

vrijdag 28 juni 2013 15:14
Spread the love

De maand mei was in Irak de meest bloedige sinds juni 2008 met 1045 burgerslachtoffers en gedode veiligheidsagenten. Donderdag 27 juni werden nog 16 mensen gedood bij meerdere bomaanslagen in de hoofdstad Bagdad.

Ondertussen is Lybië ondergedompled in complete chaos. Milities bekampen elkaar voor controle van het territorium. Het land is een draaischijf voor terroristische groeperingen. Er is nauwelijks een vorm van staatsgezag om het moorden en plunderen aan banden te leggen.

En wij? ‘Wij’ kunnen toch niet passief toezien? We moeten toch iets doen aan de toestand in … Syrië!

Eigenlijk is de selectieve verontwaardiging van de westerse regeringsleiders en de massamedia bewonderenswaardig. Het vraagt immers een enorme mentale inspanning om de waarheid NIET te zien.

take down
the paywall
steun ons nu!