Nieuws, Europa, Economie, Duitsland, Eurozone, Eurocrisis -

Hoe Durven Ze – aflevering 4 – Bratwurst, Lederhosen und Minijobs

Hoe Durven Ze – aflevering 4 – Bratwurst, Lederhosen und Minijobs
woensdag 12 juni 2013 19:30

Vierde aflevering van de webserie gebaseerd op de bestseller ‘Hoe Durven Ze – De euro, de crisis en de grote hold-up‘ van Peter Mertens.  Klik hier voor een betere videokwaliteit.

De Europese Unie is een unie van concurrentie en ongelijkheid. In deze aflevering onderzoeken we hoe Duitsland daarin het voortouw nam. In 5 afleveringen gaan we op zoek naar de winnaars en verliezers van de eurocrisis. Door middel van deze webserie stellen we de cruciale vraag ‘welk Europa willen we?’

Mis de volgende afleveringen niet, volg de film op Facebook of bezoek hoedurvenze.be.

Een productie van Docwerkers in samenwerking met EPO en Geneeskunde voor het Volk. Docwerkers is een creatief en maatschappelijk geëngageerd productieplatform, met een passie voor online video en documentaire.

Uitgebracht onder creative commons CC-BY-NC-ND

Creative commons muziek: Marc Teichert / Anna’s Theme * Silence / Cellule * JT Bruce / A Skeptic’s Hypothesis * Dexter Britain / After Christmas * Altered Carbon / Nebulae * Orbique / Simple * Origamibrio / Flicker * Johnny Ripper / Carousel * Johny Ripper / Odnam with discography * Hifi Hustlers – Freedom *Altered Carbon / Prypiat * Dexter Britain / Train.

Archiefbeelden: Associated Press Archive / Nobel Media AB 2012 / World Economic Forum Annual Meeting 2005 / Euractive Media / Corporate Europe Observatory / Social Europe Journal

take down
the paywall
steun ons nu!