Nieuws -

Radio Mukambo 115 – Festival Special Deel I

De komende weken blikt Radio Mukambo vooruit op de Belgische zomer die traditiegetrouw doorspekt is van de festivals. Deze week is de maand juli aan de beurt, met als toppers de festivals Dour, Polé Polé en Sfinks. We bekijken de programmatie door de lens van de global grooves.

maandag 10 juni 2013 14:48
Spread the love


doc

Verder nodigt de Brusselse griot N’Faly Kouyaté ons dit weekend uit in Anderlecht voor Festi’Konkoba, een pan-Afrikaans kunstenfestival met ondermeer Toumani Diabaté, Les Tambours du Burundi en Ghalia Benali. De Venezolaans/Brits/Afrikaanse band Family Atlantica is de cd van de week, een overdondering van trans-Atlantische genres en ritmes die als het ware de route van de slavenhandel aflegt, maar dan in omgekeerde richting, back to Africa!

CD van de week: Family Atlantica – Family Atlantica

 

 

Tracklist:

 • Family Atlantica – Cumbacutiri
 • Bassékou Kouyaté feat. Kassé Mady Diabaté & Toumani Diabaté – Jamana Be Diya
 • Black Flower – Mon Ange Diabolique
 • Family Atlantica – Manicero
 • Kaer – La Nueva Version
 • Jungle by Night – Togetherness
 • U-Roy feat. Bitty McLean – Power Of Love
 • Gramatik – Lonely & Cold (Original Mix)
 • The Herbaliser – Move As One
 • IAM – Notre Dame Veille
 • Antwerp Gipsy-Ska Orkestra – Wolves and Lambs
 • La 33 – La Bomba Clumbiana
 • Jagwa Music – Zubeida

take down
the paywall
steun ons nu!