Verslag, Nieuws, Samenleving, Brussel, Beurs, Brussel, Picknick, Anspachlaan, Pic Nic the Streets -

Opnieuw picknick-plezier aan de Brusselse Beurs

BRUSSEL - Precies één jaar na de eerste Brusselse Pic Nic the Streets werd de Anspachlaan voor de Beurs zondag vanaf klokslag 12 uur opnieuw ingepalmd door een picknickende menigte. Volgens de organisatoren daagden er 2.000 mensen op.

maandag 10 juni 2013 12:26
Spread the love

Hoewel de burgemeester van de stad Brussel een heraanleg van de centrale lanen met autovrij Beursplein belooft na 2015, vonden de picknickers het nodig om opnieuw op straat te komen.

Ze hebben genoeg van de politieke beloftes, ze willen daden op korte termijn. Ze eisen bijvoorbeeld dat de laan tussen het Noord- en het Zuidstation elke zondag van de zomer een aantal uren wordt afgesloten voor het doorgaande verkeer.

 

take down
the paywall
steun ons nu!