Nieuws, Bankencrisis, Peter Mertens -

Hoe durven ze – webserie – 1: Elke week bankencrisis

Hoe durven ze – webserie – 1: Elke week bankencrisis
zondag 2 juni 2013 23:21

Eerste aflevering van de webserie gebaseerd op de bestseller “Hoe Durven Ze – De euro, de crisis en de grote hold-up” van Peter Mertens.  Klik hier voor een betere videokwaliteit.

Ons verhaal begint bij de val van de eerste dominosteen, toen de financiële bubbel open spatte. In deze aflevering ontdekken we waarom de grote hervormingen in de bankensector uitblijven. In 5 afleveringen gaan we op zoek naar de winnaars en verliezers van de eurocrisis. Met bovenal de vraag: welk Europa willen we?

Mis de volgende afleveringen niet, volg de film op facebook of bezoek hoedurvenze.be . Een productie van Docwerkers in samenwerking met Epo en Geneeskunde voor het Volk. Docwerkers is een creatief en maatschappelijk geëngageerd productieplatform, met een passie voor online video en documentaire.

uitgebracht onder creative commons CC-BY-NC-ND

creative commons muziek:
Marc Teichert / Anna’s Theme * Silence / Cellule * JT Bruce / A Skeptic’s Hypothesis * Dexter Britain / After Christmas * Altered Carbon / Nebulae * Orbique / Simple * Origamibrio / Flicker * Johnny Ripper / Carousel * Johny Ripper / Odnam with discography * Hifi Hustlers – Freedom *Altered Carbon / Prypiat * Dexter Britain / Train

archiefbeelden:
Associated Press Archive / Nobel Media AB 2012 / World Economic Forum Annual Meeting 2005 / Euractive Media
Corporate Europe Observatory / Social Europe Journal

take down
the paywall
steun ons nu!