Nieuws, Wereld, Politiek, Brussel, Turkije, Istanbul, Occupygezi -

Ook in Brussel solidariteitsactie met Occupygezi protesten Turkije

Op zaterdagmiddag 1 juni, verzamelden zo'n 400 betogers op het Luxemburgplein in Brussel om de Occupy Gezi protesten in Istanbul, Ankara en andere steden in Turkije te ondersteunen.

zaterdag 1 juni 2013 20:50
Spread the love

Turkse en internationale supporters uit België kwamen samen om aan hun familie, vrienden en landgenoten in Turkije te betuigen dat de internationale gemeenschap achter hen staat.

Wat begon op 27 mei als een geweldloze betoging tegen de vernietiging van één van de weinig overgebleven parken in Istanbul (Gezi Park) is intussen uitgegroeid tot een wereldwijde opstand voor democratie en tegen een onderdrukkende overheid, politiegeweld en mediacensuur in Turkije.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!