Verslag, Nieuws, Economie, Politiek, België, ACV, Arbeidersstatuut, Antwerpen, Lbc-nvk, Bediendestatuut -

ACV-actie voor gemeenschappelijk statuut arbeiders-bedienden

In Antwerpen voerden ACV-militanten actie bij de arbeidsrechtbank. Militanten van arbeiderscentrales en de ACV-bediendecentrale LBC-NVK deelden pamfletten uit aan bezoekers terwijl een delegatie actievoerders, met verbondssecretaris ACV Antwerpen Ilse Dielen, een onderhoud hadden met de eerste voorzitter van de arbeidsrechtbank. Een fotoverslag.

donderdag 30 mei 2013 15:50
Spread the love

Grote rechtsonzekerheid en een tsunami aan procedures bij de arbeidsrechtbank dreigen indien er geen definitieve oplossing komt voor 8 juli. Het ACV wil één beter én gemeenschappelijk statuut voor alle arbeiders én bedienden. Zie: www.beterstatuut.be.

Ook op 6 juni zal er in Brussel massaal actie gevoerd worden om deze eis kracht bij te zetten.

take down
the paywall
steun ons nu!