Verslag, Nieuws, Samenleving, België, Lokaal, Antwerpen, Beerschot, Antwerps voetbal, RAFC Antwerp, Mars van de Toekomst -

Antwerps voetbaldossier is brandend actueel

Met de 'Mars van de Schande' die al vlug de ‘Mars van de Toekomst’ werd, hebben meer dan 2.000 supporters van RAFC Antwerp maandag 27 mei voor het stadhuis hun ongenoegen geuit over het verloop van het Antwerps voetbaldossier. Nu Beerschot is verdwenen willen zij dat RAFC Antwerp de ploeg van de stad wordt.

dinsdag 28 mei 2013 10:20
Spread the love

Met deze mars wilden de supporters aantonen dat de Royal Antwerp Football Club leeft. Er is immers een fantastische basis, een ideaal gelegen stadion en een trouwe aanhang. De supporters wilden het stadsbestuur duidelijk maken dat nu er nog slechts één grote club bestaat in Antwerpen, en dat het nu ook het moment is om in die club te investeren. De renovatie van het Bosuilstadion zou de stad immers een flinke duit minder kosten dan het optrekken van een nieuw stadion. Enkele sfeerbeelden.
 

take down
the paywall
steun ons nu!