Verslag, Nieuws, Antwerpen, Lokaal, NOORDlink, Antwerpen, Antwerpen 2060, Toer de Nord, Antwerpen stratenfestivals -

Antwerpen-Noord in de kijker

Op ‘Toer de Nord’ konden zaterdag 25 mei bezoekers genieten van het gevarieerde aanbod van Antwerpen-Noord. De foodies konden zich te goed doen aan talloze exotische specialiteiten. Een rijk gevuld programma met live-muziek, dans- en circusinitiatie, tentoonstellingen en straatanimatie verwarmde de harten van bewoners en bezoekers van de Antwerpse wijk 2060.

zondag 26 mei 2013 21:00
Spread the love

Van de Offerandestraat tot het Sint-Jansplein zetten de lokale handelaars en organisaties hun activiteiten voor één dag in de kijker. Het Xl-stratenfestival Toer de Nord stond dit jaar in het teken van lekker eten, talentvolle acts en heel veel kinderpret. De troeven van de wijk 2060 stonden centraal. De vele exotische voedingswinkels met hun verse en geurige ingrediënten, zijn voor foodies  immers een must om te bezoeken. Maar dat niet alleen: de wijk bruist ook van culturele, creatieve en sociale initiatieven. Iedereen werd uitgenodigd om deel te nemen. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!