Verslag, Lokaal, Antwerpen, Sfinks Mixed, Sfinks mundial, Koen T'Sijen, Shakara United -

Gezellig druk op Sfinks Mundial

Boechout - Sfink Mundial is niet alleen een 'proevertje' voor Sfinks Mixed (eind juli), het is ook zowat de opener van de festivalreeks waar meer wereldse muziek gebracht wordt. Een vrije dag, prima weer en niets omhanden leiden toevallige bezoekers naar de Bunderkens. Echte Sfinks-fans hadden deze dag reeds lang aangestipt in hun agenda. Het werd weer een oergezellig feest onder vrienden.

zaterdag 11 mei 2013 12:28
Spread the love

Alle elementen van het Sfinks Mixed festival waren ook op deze staalkaart aanwezig.

Een reuzegrote tent met spetterende optredens voor wie de benen niet in bedwang kan houden, een marktje met exotische of merkwaardige producten en standjes voor die mensen die iets verder willen kijken dan hun neus lang is en de problemen in de wereld onder ogen willen zien.

Veel ruimte om de kinderen te laten spelen en zelf wat bij te kletsen met oude vrienden.

En met hemelvaart maken velen de brug zodat het werk van morgen geen excuus was om met enige spijt te moeten doorgaan. Dus bleef men ‘doorgaan’, in de andere zin weliswaar.

take down
the paywall
steun ons nu!