Verslag, België, Europees Parlement, Actiecomités Europa, Europees Fonds voor Financiële Faciliteit (EFSF), Europa in je buurt -

Europa ! Wie ? Wat ? Wanneer ?

Deze en anderen vragen konden gisteren in het Antwerpse Park Spoor Noord gesteld worden aan Europese toppolitici van eigen bodem. Zo moest Eurocommissaris Karel De Gucht zijn mannetje staan onder een spervuur van vragen. Ook Philippe De Backer, Kathleen Van Brempt, Ivo Belet, Bart Steas en Mark Demesmaeker werden aan de tand gevoeld betreffende hun werking, standpunten en resultaten binnen het Europees parlement.

vrijdag 10 mei 2013 09:38
Spread the love

Onder het thema ‘Europa in je buurt’ werden nog  tal van activiteiten opgezet in het Park. De provincie Antwerpen en de stad Antwerpen hebben de handen in elkaar geslagen om te tonen wat Europa bij jou in de buurt doet. Voor jong en oud werden verschillende projecten die met Europese steun werden gerealiseerd op interactieve en speelse wijze voorgesteld. Grote spelbreker was het weer, door hevige regenbuien viel het evenement grotendeels in het water.
 

take down
the paywall
steun ons nu!