Verslag, Nieuws, Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Borgerhout, Antiracisme, Moorkensplein, Buurtwerking Borgerhout -

Borgerhout is van iedereen!

ANTWERPEN - BorgerhouDt van Iedereen. Dat was de slogan van het 1 mei-buurtfeest van solidariteit en verbondenheid op het Moorkensplein. De organisatie stond erop dat het feest niet door een partij werd georganiseerd en het louter diende om met muziek, eten en drinken te gaan voor een vreedzame buurt waar plaats en respect is voor iedereen. "Ook dit is Borgerhout", aldus Luk Goffry, buurtbewoner en organisator.

donderdag 2 mei 2013 13:55
Spread the love

En dat ze daarin slaagden, bewijzen bijgaande beelden. 

Zeker 1.500 mensen zakten woensdag 1 mei af naar het Moorkensplein voor het eerste BorgerhouDt van Iedereen-feest.

Er was een ‘speakers corner’ waar ieder zijn gedacht kon zeggen, er was cake, taart en gebak, er was een ‘kids zone’ waar de kleinsten konden knutselen en stoeptekenen, er waren optredens van onder meer Occupy Antwerp (!) en dat alles overgoten met een stralende zon en … vaten bier.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!