Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Sporting A, Antwerpen Europese Sporthoofdstad 2013, Paardensport, Antwerpen Sporthoofdstad -

Jumping Antwerpen is meer dan topsport

Samen met het sportieve succes van dit evenement, neemt de belangstelling voor Jumping Antwerpen vanuit de Vlaamse bedrijfswereld sterk toe. Met 20.000 bezoekers, waarvan 6.000 vips, maakt dit topsport- evenement op het vlak van B2B, networking en hospitality één van de grootste en meest prestigieuze evenementen van Vlaanderen.

vrijdag 26 april 2013 00:30
Spread the love

Jumping Antwerpen 2013 wordt een ode aan de stad met haar drie belangrijkste sectoren: haven, diamant en mode. De drie kanonnen die Antwerpen zowel economisch als esthetisch dragen, krijgen gedurende 4 dagen een uitgebreid en uniek platform, allemaal onder eenzelfde dak. Een dak waaronder grote bedrijven en KMO’s elkaar ontmoeten. Want daar draait het om. Het is de ontmoetingsplaats van sterren uit bedrijfs- en sportwereld.  Ruiters van 28 verschillende nationaliteiten zijn op het appel, wat weinig sportmanifestaties kunnen nadoen in deze regio. Een mooi voorbeeld van sport en business, hand in hand. Vandaag startte de vierdaagse onder en stralende zon. Nog tot en met zondag.
 

take down
the paywall
steun ons nu!