mozaik Jan Vandendriesche
Nieuws -

Scherpe en diepgaande analyses kan ik bijzonder waarderen

Jan Vandendriessche is steungever van DeWereldMorgen.be omdat "het ook eens een andere klok laat horen". Word ook één van de 2.000 steungevers die we nodig hebben om DeWereldMorgen.be in gang te houden.

vrijdag 19 april 2013 19:54
Spread the love


doc

Jan Vandendriessche, ambtenaar / ACOD militant

Ik steun DeWereldMorgen.be omdat het een medium is dat open en bloot, vanuit de bezorgdheid over de belangen van de werkende bevolking, werklozen, ouderen, zieken, en zo verder, nieuws vergaart, en dat ook zeer goed doet.

Als ik eens bijdrage om een of andere reden bijzonder op prijs stel of nuttig vind, dan stuur ik de link via facebook nog eens rond.

Niet alleen de feitelijke verslagen, maar ook de manier van verslaan, soms gekoppeld aan scherpe en diepgaande analyses (met een verbazende kennis van zaken in sommige gevallen) kan ik bijzonder waarderen.

Ik hoop dat DeWereldMorgen.be nog lang kan blijven doorgaan.

Word vandaag ook steungever van DeWereldMorgen.be

Maandelijkse overschrijving

Vanaf een maandelijkse inbreng van vijf euro geniet u onder meer van korting in onze webshop.

  • via overschrijving: download het formulier en stuur het ingevuld terug (DeWereldMorgen.be, Haachtsesteenweg 53, 1210 Brussel).
  • via PC banking: surf naar de website van uw bank en geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB)
  • via kredietkaart: schrijf maandelijks over

Eenmalige gift

  • via overschrijving: op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB).
  • via kredietkaart:

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!