Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Willem Vermandere, UDO, Sabien Tiels, Griffel Rock, Luc Appermont -

Houden van … Griffelrock 2013

ANTWERPEN - De provincie Antwerpen en Nekka vzw sloegen opnieuw de handen in elkaar voor de vijfde gezamenlijke editie van 'Houden van Griffelrock', het seniorenfestival van de provincie Antwerpen waar het Nederlandstalige lied centraal staat. Luc Appermont nam de presentatie opnieuw in handen en verwelkomde onder anderen Trio Cassiman, Udo, Maggie McNeal, Luc Steeno, Bobby Prins en Sabien Tiels.

vrijdag 19 april 2013 14:10
Spread the love

Het hoogtepunt van deze muzikale namiddag werd zonder twijfel het optreden van Willem Vermandere. Alles werd in het werk gesteld om minder mobiele mensen en mensen met een handicap het nodige comfort en een geslaagd concert te bieden.

Tijdens het concert stonden er ook doventolken ‘Vlaamse Gebarentaal’ op het podium waardoor ook mensen met een gehoorstoornis ten volle van het concert konden genieten. Er was ook een ringleiding voorzien die ervoor zorgde dat slechthorenden beter kunnen horen.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!