Nieuws, Dewereldmorgen.be, Magazines, Feminismedossier -

Verdeel mee het vierde gratis magazine DeWereldMorgen.be

Op 8 maart, internationale vrouwendag, bracht DeWereldMorgen.be een uniek en bijzonder themamagazine uit: 24 pagina's vol artikels, weetjes, opiniestukken, columns en cartoons over seksisme, feminisme en gender(on)gelijkheid in het Westen. Help ons dit magazine te verspreiden in uw vereniging, vakbond, wereldwinkel, jeugdbeweging of jeugdhuis, bij kennissen, vrienden, bij uw medestudenten, in uw straat of op een evenement.

dinsdag 9 april 2013 12:15
Spread the love

Bestellen

Om te bestellen, klik hier en vertel ons hoeveel magazines u nodig hebt, van 20 tot 1000 of zelfs meer. Online bestellen is voor iedereen het meest makkelijk.

Of stuur een mailtje naar magazines@dewereldmorgen.be met uw e-mailadres, postadres, telefoonnummer, waar u gaat uitdelen en hoeveel magazines u wilt verspreiden.

Woont u in de omgeving van Gent of Antwerpen dan kunt u de magazines ook zelf afhalen bij onze verdeelpunten. Antwerpenaars kunnen de magazines afhalen in boekhandel de Groene Waterman en Gentenaars kunnen terecht bij het Gents Ecologisch Eethuis. Woont of werkt u in Brussel, dan mag u ze ook gerust tijdens de kantooruren bij ons komen afhalen. 

DeWereldMorgen.be heeft geen budget om massaal reclame te maken voor het medium. Wij moeten het hebben van de inzet van talrijke vrijwilligers. Wij danken u alvast hartelijk voor uw enthousiasme.

PS: Bent u nog geen steungever? Stel het niet langer uit – klik hier en maak mee een krachtige mediabeweging met een sterk medium. We herinneren er graag aan dat u als steungever geniet van kortingen in de webwinkel van DeWereldMorgen.be – klik hier

take down
the paywall
steun ons nu!