Nieuws, België -

DeWereldMorgen.be verhuist

DeWereldMorgen.be verhuist naar de Vooruit in Gent. Daar zal je de redactie kunnen vinden van 1 mei tot 30 oktober 2013.

dinsdag 9 april 2013 16:30
Spread the love

We zijn er op uitnodiging van Vooruit naar aanleiding van de honderdste verjaardag van het gebouw. Die verjaardag wordt een half jaar lang gevierd met een tentoonstelling, voorstellingen, wandelingen en nog veel meer. Alle info op vooruit100.be/

De Vooruit was ooit ook een (socialistische) krant. De redactie zat in een gebouw enkele tientallen meter verder dan Vooruit. Voor ons is het een hele eer om even in de voetsporen te treden.

DeWereldMorgen.be zal haar dagelijkse berichtgeving op de site gewoon verderzetten. We houden jullie natuurlijk ook op de hoogte van de evenementen in Vooruit.

Je bent zeker welkom om ons vanaf 1 mei te komen bezoeken in Vooruit of mee te helpen op de redactie met correctie, vertalingen en of verslag uit te brengen

Heb je vragen, opmerkingen of wil je mee verslag uitbrengen over de evenementen 100 jaar Vooruit, geef ons een seintje. Keltoum@dewereldmorgen.be.

take down
the paywall
steun ons nu!