Nieuws, Cultuur, België, Radio Mukambo -

Radio Mukambo 105 – Muziek als wapen

Na een ontzettend geslaagd verjaardagsfeest op de Groovalicious party in La Tentation staat Radio Mukambo klaar om er een derde jaar in te vliegen. De Gentse MC Saimn-I levert de cd van de week, een heerlijke mix van strijdvaardige reggae, hiphop en dansbare dancehall. De Braziliaanse Renata Rosa komt naar De Centrale (Gent) en wordt het project 'Hiphop is a Weapon' boven het doopvont gehouden.

dinsdag 2 april 2013 15:33
Spread the love


doc

Verder keren we even terug naar de topjaren van de Ghanese highlife/afrobeat met een klassieker van Ebo Taylor en neemt de Braziliaanse rapper BNegão het op tegen de wapenindustrie en tegen het blinde winstbejag. En goed nieuws: er zijn twee duotickets te winnen voor het concert van Locomondo vrijdag in De Roma (Antwerpen).

CD van de week: Saimn-I – More to the Picture than meets the Eye

Tracklist:

 • Renata Rosa – Rosa
 • Barbatuques – Tudo Vem
 • Ebo Taylor – Heaven
 • BNegão & Os Seletores de Frequência – Prioridades
 • Saimn-I – Exhale
 • Locomondo – To Plataniotiko
 • Turdus Philomelos – Kaasket Ska
 • Rayess Bek – Schizophrenia
 • Maky et Akam – Développement du rap (Développement durable)
 • Saimn-I feat. Dj Iron – Mighty Mic
 • Ato mico Mc – Segura o Ragga (FurmigaDub mix)

take down
the paywall
steun ons nu!