Lokaal, Antwerpen, Multiculinair, Antwerpen Handelstraat, Antwerpen-Noord serveert, Marokaanse keuken, Indische schotels, Antwerpen feest -

Proeven van de wereldkeuken in Antwerpen-Noord.

Op zaterdag 30 maart kon iedereen proeven van ontelbare gerechten op ‘Antwerpen-Noord serveert’. De handelaars van de Handelstraat en de Korte Zavelstraat zette lange tafels buiten vol met gerechten uit de Marokkaanse en Indische keuken. Voor slechts 2 euro konden de liefhebbers een bord vullen met tal van specialiteiten en proeven van de multiculinaire keuken in Antwerpen-Noord.

zaterdag 30 maart 2013 20:06
Spread the love

Door de enorme verscheidenheid aan nationaliteiten kent Antwerpen-Noord een grote diversiteit aan handelszaken en restaurants. Deze buurt staat bekend als een plek waar men alle ingrediënten voor de internationale keuken kan vinden. Elke winkelstraat biedt specifieke verse, exotische en bijzondere producten aan. Zo is de Handelstraat een interessante winkelstraat voor de Marokkaanse keuken. De handelaars van de Handelstraat en de Korte Zavelstraat wilden dit extra onderstrepen en kookten  met producten uit de eigen winkel.  Ze serveerde typische Marokkaanse en Indische schotels als buffet in de Korte Zavelstraat. ‘Antwerpen-Noord serveert!’ werd mogelijk gemaakt in samenwerking met lokale handelaars van de wijk en financieel ondersteund door de stad Antwerpen, Vlaanderen en Europa. Dit was het slotevent dat de EFRO-ondersteuning voor terreinmanagement van het winkelgebied Antwerpen-Noord afrondt.

take down
the paywall
steun ons nu!