Dinsdag openingsmars Wereld Sociaal Forum
Wereld Sociaal Forum, Ambassade, Tunis, El Manar -

Dinsdag openingsmars Wereld Sociaal Forum

vrijdag 22 maart 2013 14:43
Spread the love

Het Wereld Sociaal Forum (WSF) opent dinsdag 26 maart in de late namiddag met een mars door de straten van Tunis. De weersverwachting bij deze manifestatie is vrij veel bewolking met kans op lichte regen, bij een temperatuur van minimum 12 en maximaal 21 graden.

Het hoofdprogramma van het WSF wordt op woensdag en donderdag afgewerkt op de campus van de El Manar universiteit. Meer info over dat programma in het teken van ‘Een andere wereld is mogelijk’, vind je op www.fsm2013.org.

Op woensdagavond worden de Belgische deelnemers aan het WSF verwacht op de Belgische ambassade in Tunis.

Wordt vervolgd…

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!