Dinsdag openingsmars Wereld Sociaal Forum
Wereld Sociaal Forum, Ambassade, Tunis, El Manar -

Dinsdag openingsmars Wereld Sociaal Forum

vrijdag 22 maart 2013 14:43
Spread the love

Het Wereld Sociaal Forum (WSF) opent dinsdag 26 maart in de late namiddag met een mars door de straten van Tunis. De weersverwachting bij deze manifestatie is vrij veel bewolking met kans op lichte regen, bij een temperatuur van minimum 12 en maximaal 21 graden.

Het hoofdprogramma van het WSF wordt op woensdag en donderdag afgewerkt op de campus van de El Manar universiteit. Meer info over dat programma in het teken van ‘Een andere wereld is mogelijk’, vind je op www.fsm2013.org.

Op woensdagavond worden de Belgische deelnemers aan het WSF verwacht op de Belgische ambassade in Tunis.

Wordt vervolgd…

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!