Samenleving, Antwerpen, Antwerpen studentenstad, Antwerpen Sport, Sporting A, Sportkot van 't stad -

De sportiefste studenten van ’t stad

Antwerpen wil dit jaar ook studenten aan het bewegen krijgen. Liesbeth Pieters (sporting A): "We weten dat bewegen belangrijk is en we weten ook dat studenten vanaf de derde graad in het middelbaar onderwijs afhaken bij het sporten. Ze ontdekken de wereld, er zijn zoveel anderen dingen te doen en bewegen wordt een beetje vergeten. Daar willen we verandering in brengen met deze exclusieve en zotte wedstrijd."

donderdag 21 maart 2013 20:06
Spread the love

In het kader van Antwerpen Europese Sporthoofdstad 2013 organiseerde vzw Antwerpen Sportstad in samenwerking met vzw Antwerpen Studentenstad, Sportweb en Artesis Plantijn Hogeschool een sportcompetitie voor studenten. De winnaars van de titel Sportkot van ’t Stad mogen Antwerpen vertegenwoordigen op het strand van de driedaagse International Sports Meeting in Tavira (Portugal).

International Sports Meeting is een bruisend jongerenfestival dat in het teken staat van sport, spel en beweging. De apotheose vond woensdagavond 20 maart plaats in het Centraal Station van Antwerpen.

Voor aanvang van deze derde activiteit maakten alle teams nog kans op een plekje in de top drie, en tien teams konden de titel wegkapen. Het is uiteindelijk ‘Artesis Allstars’ die volgende week naar de International Sports Meeting in Tavira mag. De aftermovies van deze drie uitzonderlijke activiteiten kan je op de facebookpagina van Sportkot van ’t Stad vinden.  Hierbij enkele beelden van woensdagavond in het Antwerpse Centraal Station. Het minste dat je kan zeggen is dat er beweging in zat!
 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!